mandag 24. september 2007

En ny dag er over

I dag har jeg vært på jobb igjen. Gikk egetlig ganske greit selv om jeg slet med litt angst. I dag har jeg jobbet litt med produkt siden som vi skal ha på den nye hjemmesiden. Her skal vi legge alt i en mysql database og hente det fram igjen med php. Tror ikke det blir så aller værst.
Nå i kveld har jeg vært på en liten radiotur. Kjørte meg en tur til Garmo der jeg stoppet og testet ut repeateren med full dekning. Jeg gikk gjennom repeateren helt uten støy og den ser ut til å fungere ganske greit, men ingen svarte på CQ oppkallet mitt. På tur hjem igjen testet jeg litt fra diverse steder og jeg hadde fint signal helt til jeg begynte på rådsbakken. Det var dekning igjen her og der, men det var ikke lesbart. Tilbake på hybelen testet jeg også, og jeg kom gjennom, men var ikke lesbart signal. Men det er kanskje ikke så rart når jeg kjører på bare 5 W på pisken på håndapparatet. Om det viser seg at vi skal satse på å ha repeater på Jetta må jeg etterhvert prøve å få montert radio i bilen. Tipper jeg får fin dekning oppover mot Lom om jeg kjører med en mobilradio med 35-50 W. 2 meter signalet er ikke noe problem, det hører jeg ganske greit selv med scanneren på hybelen.
Til middag i dag har jeg spist kylling nuggets. Ganske godt egentlig, men er ikke så veldi mye smak når det ikke er med sånn god dip som det var med før.