mandag 4. august 2008

Torill er hjemme en tur

I går kveld var jeg en tur hjemme og leverte maskinen til fattern og hilset på Torill(søster). Har ikke sett henne på mange år nå så var godt å se henne igjen. Hun skal dra igjen i natt så ble bare en rask tur da. Hun og fattern var også en tur her i dag sånn at hun skulle få se huset mitt.
Nå i ettermiddag har jeg hatt nærgruppemøte med kontaktene mine her i Kroken. Ble et greit møte egentlig, vi forandret litt på ukeplanen, og sånne småting. Og så skal jeg muligens begynne å jobbe igjen noen timer i uka bare for å komme meg ut. Blir spennende å se hvordan det går.
I dag har jeg også jobbet med å reinstallere stasjonær maskinen min. Skulle gjort det lenge, men i dag fant jeg ut at jeg skulle gjøre det. Tok med driver cd`er fra hjemme, og fant office her på hybelen. La inn Windows XP Pro, som jeg kjøpte billig på QXL. Har bare kjørt med uorginal XP før, så er greit å få inn lovlige saker så får jeg alle oppdateringene og sånn. Maskinen ble rask, men fant ut at det var litt lite diskplass på c: stasjonen så jeg driver å ompartisjonerer litt men det tar jo bare såå lang tid.
Ellers så må jeg jo fortelle at Lina kommer en tur igjen i morgen, gleder meg!